Green Line umjetna trava

Green line nudi široku liniju proizvoda s različitim dizajnom prirodnog izgleda za uređenje eksterijera i interijera. To je visokokvalitetna europska umjetna trava izrađena od inovativnih materijala. Dokaz takve proizvodnje su: visoko fleksibilne vlati trave, višebojne prirodna kombinacije boja, smanjeno djelovanje sunčeve refleksije, umjetna vlakna koja su postojana bojom te otporna na UV zrake, sol i klor.

Prirodan izgled pogodan i za kućne ljubimce

Umjetna trava evoluirala je od umjetne do trave koja je savršena alternativna kopija prirodne trave. Kvalitetna vlakna i te ostali dijelovi proizvoda jamče realan izgled vašeg travnjaka i on ostaje zelen tijekom cijele godine.

Osim pravih prirodnih boja, umjetna trava nudi i dodatnu prednost jer je otporna na mrlje i stvaranje prirodnih rupa, što ju čini PET FRIENDLY rješenjem za vaš vrt. Vaš kućni ljubimac će uživati u Vašem novom vrtu. Naša umjetna trava savršeno je pogodna za kućne ljubimce. Inovativna PU podloga osigurava savršenu podlogu a kućni ljubimci koji se igraju ili trče po travi neće utjecati na trajnost ili izgled vaše umjetne trave. Zahvaljujući PU podlozi trava ne upija vlagu ili urin i time smanjuje probleme s neugodnim mirisima na minimum. To je velika prednost za razliku od uobičajenih podloga od lateksa.

Minimalno održavanje

Suprotno prirodnom travnjaku, travnjaku s umjetnom travom nije potrebna košnja, zalijevanje ili orezivanje. To ga čini idealnim rješenjem za:

  • Sve one koji nemaju vremena za održavanje a slobodno vrijeme žele provesti sa obitelji i prijateljima
  • Vlasnike kuća za odmor jer za vrijeme trajanje turističke sezone nemate briga o održavanju a Vaši gosti jednostavno uživaju a vi ste bez briga
  • Starije osobe koje fizički ne mogu kositi i održavati travnjake

Ekološki aspekt umjetne trave

Podrazumijeva se da Vaš novi umjetni travnjak nije potrebno navodnjavati osim povremenog površinskog zalijevanja vrtnim crijevom radi hlađenja kada je ljetna temperatura iznimno visoka. Vaš travnjak ne treba gnojiti ili prskati insekticidima radi održavanja. To naravno rezultira manjim utjecajem na okoliš.

Naš dobavljač dodatno smanjuje utjecaj naše umjetne trave na okoliš jer je 100% pogodna za recikliranje. Uz to, minimaliziramo naš ekološki utjecaj tijekom proizvodnje smanjujući upotrebu vode ili aditiva na strogi minimum.

Zastupnici smo EU proizvođača

Cjelokupni portfelj našeg EU proizvođača dizajniran je, projektiran i proizveden u Europi. Kompletna kolekciju proizvodi se pod jednim krovom, neovisni o neeuropskim dobavljačima. Tako održavaju kontrolu svakog koraka proizvodnog procesa, omogućavajući pružanje najkvalitetnijih i najnaprednijih materijala na tržištu.

Imate li pitanja
Kontaktirajte nas kako bi Vam predstavili naše uzorke da se i sami uvjerite u njenu kvalitetu i prirodan izgled.